Sommarfräsch

Nu när sommaren snart äntligen är här så kan det vara läge att göra sig sommarfräsch med allt vad det innebär för att på så sätt känna sig lite extra fin och piffig. Här nedan kommer några tips på vad man kan göra för att känna sig lite extra fräsch i sommar.

SommarGå till frisören

Håret är en av de saker som påverkar vårt utseende allra mest och av den anledningen är det kanske extra viktigt att se till att man är snygg i håret inför sommaren. Ett bra tips innan man beger sig iväg till frisören kan vara att kolla in lite olika stilar och verkligen tänka igenom vad man vill ha, så man inte blir besviken. Kanske kan det vara läge att satsa på en hel ny stil just den här sommaren.

Sola solarium

Efter den långa vintern är man ofta ganska blek i huden och det kan kännas lite så där att dra ner till stranden och lägga när man är vit som ett får. Vilken tur då att det finns möjlighet att ”fuska” lite innan den första dagen på playan. Det allra bästa är givetvis att sola solarium eftersom det gör att brännan blir jämn och fin över hela kroppen. Ett bra tips kan vara att sola solarium i anslutning till någon sportaktivitet eller liknande som till exempel simning. Men var försiktig med solandet. Här får du lite tips både för solariesolande och ute i sommarsolen.

Gå på fotvård

Planerar man att vara aktiv i sommar och vara ute kan det vara läge att se över inte bara hår och hud utan även fötterna. Ofta är fötterna ganska slitna och då kan det vara skönt att unna sig lite fotvård så att fötterna blir fina och fräscha inför sommaren.